Supa aceasta e super catifelata, dulce-sarata si bogata la gust; nu va mai saturati de ea daca o incercati.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata si se taie cuburi legumele.
Intr-o oala, se pune putin ulei de masline si se caleste ceapa impreuna cu morcovii si telina.
Se adauga cartofii dulci si cei 750 ml de apa. Se condimenteaza cu sare si se lasa la fiert.
Cand legumele sunt moi, se adauga porumbul. Se lasa sa fiarba inca 5 minute, dupa care se opreste aragazul.
Cu ajutorul unui blender cu imersie se blenduieste supa. Dupa care se strecoara cate un polonic pe rand in alta oala.
Se adauga, dupa gust, sare, piper, chimen, cimbru si se serveste cu crutoane si ulei de masline.
Ingrediente
Indicații
Se curata si se taie cuburi legumele.
Intr-o oala, se pune putin ulei de masline si se caleste ceapa impreuna cu morcovii si telina.
Se adauga cartofii dulci si cei 750 ml de apa. Se condimenteaza cu sare si se lasa la fiert.
Cand legumele sunt moi, se adauga porumbul. Se lasa sa fiarba inca 5 minute, dupa care se opreste aragazul.
Cu ajutorul unui blender cu imersie se blenduieste supa. Dupa care se strecoara cate un polonic pe rand in alta oala.
Se adauga, dupa gust, sare, piper, chimen, cimbru si se serveste cu crutoane si ulei de masline.