fbpx

Supa Crema De Cartofi Cu Curry

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

De ce sa manci o supa crema de cartofi simpla, cand ii poti da un boost de condimente indiene. Papilele gustative iti vor multumi.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire25 minsTimp Total35 mins

Ingrediente:

 1 kg morcovi
 1 cartof
 2 cepe
 4 catei usturoi
 200 g iaurt
 1 linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) praf curry
 ½ linguriță(e) piper
 ½ linguriță(e) fulgi de chili
 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

1

Taiem legumele in bucatele mici, dupa care calim usturoiul si ceapa in putin ulei de masline pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute adaugam morcovii si cartoful impreuna cu sarea, piperul, fulgii de chili, praful de curry si calim totul pentru 5 minute.

2

Adaugam 1.5 litri apa peste legume si patrunjelul taiat si fierbem pentru 30 minute.

3

Dupa fierbere blenduim cu ajutorul unui blender, iar la final adaugam iaurtul si sare dupa gust(daca mai e nevoie).
Enjoy!

Ingrediente

 1 kg morcovi
 1 cartof
 2 cepe
 4 catei usturoi
 200 g iaurt
 1 linguriță(e) sare
 1 linguriță(e) praf curry
 ½ linguriță(e) piper
 ½ linguriță(e) fulgi de chili
 1 legatura patrunjel

Direcții

1

Taiem legumele in bucatele mici, dupa care calim usturoiul si ceapa in putin ulei de masline pentru 3 minute. Dupa cele 3 minute adaugam morcovii si cartoful impreuna cu sarea, piperul, fulgii de chili, praful de curry si calim totul pentru 5 minute.

2

Adaugam 1.5 litri apa peste legume si patrunjelul taiat si fierbem pentru 30 minute.

3

Dupa fierbere blenduim cu ajutorul unui blender, iar la final adaugam iaurtul si sare dupa gust(daca mai e nevoie).
Enjoy!

Supa Crema De Cartofi Cu Curry