Supa crema de ciuperci

AutorHada Bianca
DificultateÎncepător

Savureaza o delicioasa supa crema de ciuperci!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 1 praz
 500 gr ciuperci
 4 cartofi
 ½ telina medie
 1,50 l apa
 1 cub de supa de legume
 200 ml smantama de gatit Ladorna
 sare

Mod de preparare:

1

Legumele deja curatate si spalate se vor taia in cuburi mai mici. Prazul se va taia exact ca si o ceapa.

2

Intr-o oala se pune putin ulei in care se va cali 4-5 min prazul, iar ulterior se vor adauga si celelalte legume.

3

Peste legume se pune sarea, cubul de supa de legume si toata canitatea de apa si se lasa pe foc pana cand toate legumele sunt fierte.

4

Dupa ce legumele au fiert se paseaza cu ajutorul unui blender pana se optine o textura cremoasa.

5

Se pune supa crema din nou in oala, iar peste aceasta se adauga smantana lichida si se mai lasa pe foc inca 2-3 min.

Ingrediente

 1 praz
 500 gr ciuperci
 4 cartofi
 ½ telina medie
 1,50 l apa
 1 cub de supa de legume
 200 ml smantama de gatit Ladorna
 sare

Indicații

1

Legumele deja curatate si spalate se vor taia in cuburi mai mici. Prazul se va taia exact ca si o ceapa.

2

Intr-o oala se pune putin ulei in care se va cali 4-5 min prazul, iar ulterior se vor adauga si celelalte legume.

3

Peste legume se pune sarea, cubul de supa de legume si toata canitatea de apa si se lasa pe foc pana cand toate legumele sunt fierte.

4

Dupa ce legumele au fiert se paseaza cu ajutorul unui blender pana se optine o textura cremoasa.

5

Se pune supa crema din nou in oala, iar peste aceasta se adauga smantana lichida si se mai lasa pe foc inca 2-3 min.

Supa crema de ciuperci