O reteta ușoară și sanatoasa
Ingrediente:
Mod de preparare:
Ceapa se taie în bucatele și se călește în uleiul de măsline.
După ce devine translucida, se adaugă morcovii, patrunjelul si telina tăiate cubulețe, împreună cu putina apa.
Se lasă pe foc 3-4 minute, timp în care se amesteca de câteva ori.
Se adaugă ciupercile rupte în bucatele și faina și se amesteca bine. Se adaugă apa cât sa acopere toată compozitia din oala.
Se lasă la fiert 15 minute. Se oprește focul și se lasă la răcit.
Se adaugă compoziția în blender și se mixează. Se adaugă din nou în oala și se potrivește de sare și piper. Dacă este prea groasa, se mai adaugă apa.
Se poate servi cu o lingura de smantana fermentata sau simpla, de post. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Ceapa se taie în bucatele și se călește în uleiul de măsline.
După ce devine translucida, se adaugă morcovii, patrunjelul si telina tăiate cubulețe, împreună cu putina apa.
Se lasă pe foc 3-4 minute, timp în care se amesteca de câteva ori.
Se adaugă ciupercile rupte în bucatele și faina și se amesteca bine. Se adaugă apa cât sa acopere toată compozitia din oala.
Se lasă la fiert 15 minute. Se oprește focul și se lasă la răcit.
Se adaugă compoziția în blender și se mixează. Se adaugă din nou în oala și se potrivește de sare și piper. Dacă este prea groasa, se mai adaugă apa.
Se poate servi cu o lingura de smantana fermentata sau simpla, de post. Pofta buna!