Supa perfectă pentru o zi răcoroasă de toamnă, cremoasă și delicioasă - se poate servi la prânz sau la cină.
Dacă ești în căutarea unei idei de mâncare de dietă, ai nimerit perfect - 32 kcal / 100 ml supă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 180 °C. Taie dovleacul în cubulețe și asează-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, împreună cu usturoiul și ceapa feliate. Nu curăța legumele de coajă. Stropește-le cu uleiul de măsline și lasă-le la cuptor pentru 40 de minute sau până când dovleacul devine moale.
Asează legumele deoparte până se răcesc, iar când dovleacul s-a răcit complet, scoate miezul de pe coajă și adaugă-l într-un blender.
Îndepărtează cojile cepei și usturoiului și adaugă-le în blender.
Adaugă apa și mixează până când compoziția devine cremoasă.
Mută supa într-o oală și las-o să dea în clocot.
Servește-o cu iaurt grecesc, brânză feta și pătrunjel uscat (sau proaspăt!).
Ingrediente
Indicații
Preîncălzește cuptorul la 180 °C. Taie dovleacul în cubulețe și asează-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt, împreună cu usturoiul și ceapa feliate. Nu curăța legumele de coajă. Stropește-le cu uleiul de măsline și lasă-le la cuptor pentru 40 de minute sau până când dovleacul devine moale.
Asează legumele deoparte până se răcesc, iar când dovleacul s-a răcit complet, scoate miezul de pe coajă și adaugă-l într-un blender.
Îndepărtează cojile cepei și usturoiului și adaugă-le în blender.
Adaugă apa și mixează până când compoziția devine cremoasă.
Mută supa într-o oală și las-o să dea în clocot.
Servește-o cu iaurt grecesc, brânză feta și pătrunjel uscat (sau proaspăt!).