O supa delicioasa si usor de preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala legumele si se curata.
Ceapa se taie fasii subtiri si se pune la calit, cu putin ulei.
Dupa ce devine rumena, se adauga morcovul, pastarnacul, cartofii, ardeiul si usturoiul, taiate cubulete, impreuna cu sare, piper si boia.
Se toarna apa cat sa le acopere si se lasa la fiert, la foc mic.
Cand legumele sunt fierte, se scot din zeama si se dau prin blender. Se adauga apa de la fierbere, in functie de consistenta dorita.
Supa se serveste, dupa preferinta, cu smantana/bacon/crutoane.
Mie imi place sa adaug mult patrunjel proaspat, pentru o aroma intensa.
Ingrediente
Indicații
Se spala legumele si se curata.
Ceapa se taie fasii subtiri si se pune la calit, cu putin ulei.
Dupa ce devine rumena, se adauga morcovul, pastarnacul, cartofii, ardeiul si usturoiul, taiate cubulete, impreuna cu sare, piper si boia.
Se toarna apa cat sa le acopere si se lasa la fiert, la foc mic.
Cand legumele sunt fierte, se scot din zeama si se dau prin blender. Se adauga apa de la fierbere, in functie de consistenta dorita.
Supa se serveste, dupa preferinta, cu smantana/bacon/crutoane.
Mie imi place sa adaug mult patrunjel proaspat, pentru o aroma intensa.