fbpx

Supa crema de legume cu crutoane

AvatarAutorRamona Danescu
DificultateÎncepător

Supa crema de legume este mereu o alternativa gustoasa si sanatoasa cand nu ai timp de un pranz sau o cina prea complicata

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 1 cartof dulce
 3 cartofi albi
 3 morcovi
 1 ardei rosu
 1 ardei galben
 1 ceapa alba
 1 ceapa rosie
 3 l apa
 sare
 piper
 smantana lichida
 3 felii paine ciabata

Mod de preparare:

1

Legumele se curata, se spala si se toaca in cuburi mai mari.

2

Cei 3 litri de apa se pune la fiert impreuna cu putina sare.

3

Se adauga legumele si se lasa la fiert in jur de 30 de minute.

4

Cu ajutorul blenderului pasam legumele si adaugam smantana lichida pana ajungem la consistenta dorita.

5

Feliile de paine se ung cu ulei de masline si se baga in cuptorul incins pentru 10 minute.

6

Dupa ce le scoatem din cuptor le taiem in cubulete si servim impreuna cu supa crema, peste care putem pune putin piper proaspat rasnit.

Ingrediente

 1 cartof dulce
 3 cartofi albi
 3 morcovi
 1 ardei rosu
 1 ardei galben
 1 ceapa alba
 1 ceapa rosie
 3 l apa
 sare
 piper
 smantana lichida
 3 felii paine ciabata

Direcții

1

Legumele se curata, se spala si se toaca in cuburi mai mari.

2

Cei 3 litri de apa se pune la fiert impreuna cu putina sare.

3

Se adauga legumele si se lasa la fiert in jur de 30 de minute.

4

Cu ajutorul blenderului pasam legumele si adaugam smantana lichida pana ajungem la consistenta dorita.

5

Feliile de paine se ung cu ulei de masline si se baga in cuptorul incins pentru 10 minute.

6

Dupa ce le scoatem din cuptor le taiem in cubulete si servim impreuna cu supa crema, peste care putem pune putin piper proaspat rasnit.

Supa crema de legume cu crutoane