Mercimek corbasi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se fierbe lintea in 500g de apa, cu sare si otet. Se da in 2-3 clocote, dupa care se adauga ceapa si morcovul, tocate marunt.
Se fierb la foc mic, cu capac.
Dupa ce au fiert, ingredientele si apa ramasa se blendeaza pana se obtine o compozitie densa.
Inainte de servire, se adauga in farfurie zeama de lamaie, dupa gust.
Pentru aceasta supa imi place sa pregatesc crutoane de casa, din paine unsa cu usturoi si pusa la cuptor pentru cateva minute.
Ingrediente
Indicații
Se fierbe lintea in 500g de apa, cu sare si otet. Se da in 2-3 clocote, dupa care se adauga ceapa si morcovul, tocate marunt.
Se fierb la foc mic, cu capac.
Dupa ce au fiert, ingredientele si apa ramasa se blendeaza pana se obtine o compozitie densa.
Inainte de servire, se adauga in farfurie zeama de lamaie, dupa gust.
Pentru aceasta supa imi place sa pregatesc crutoane de casa, din paine unsa cu usturoi si pusa la cuptor pentru cateva minute.