Gustoasă, aromată, perfectă de servit într-o seară răcoroasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se lasă lintea la înmuiat pentru 20 de minute.
Într-o oală se gătesc ceapa și morcovul, tocate, până se înmoaie.
Se adaugă lintea și condimentele și se amestecă.
Se adaugă vegeta, apa și se lasă să dea în clocot.
Se adaugă untul și cu ajutorul unui mixer vertical, se mixează supa până devine fină și cremoasă.
Se condimentează după gust și se servește cu cașcaval topit.
Ingrediente
Indicații
Se lasă lintea la înmuiat pentru 20 de minute.
Într-o oală se gătesc ceapa și morcovul, tocate, până se înmoaie.
Se adaugă lintea și condimentele și se amestecă.
Se adaugă vegeta, apa și se lasă să dea în clocot.
Se adaugă untul și cu ajutorul unui mixer vertical, se mixează supa până devine fină și cremoasă.
Se condimentează după gust și se servește cu cașcaval topit.