fbpx

Supa crema de linte

AutorAdela Ioana
DificultateÎncepător

ceva bun bun buuun de tot.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 400 g linte
 1 morcov
 1 patrunjel
 1 ceapa
 sare
 piper
 1 patrunjel radacina

Mod de preparare:

1

Punem lintea la fiert intr-un vas incapator. Odata ce aceasta incepe sa fiarba, se adauga si ceapa, morcovul, radacina de patrunjel taiate cubulete. Se fierb inca 15 minute pana devin moi.

2

Dupa ce au fiert, legumele se trec printr-o sita asezonand cu sare și piper.

3

Amestecul se mai fierbe inca 10 minute.

4

Se poate servi fierbinte sau la temperatura camerei, cu un pic de patrunjel tocat marunt deasupra si o portie de crutoane cu usturoi.

Ingrediente

 400 g linte
 1 morcov
 1 patrunjel
 1 ceapa
 sare
 piper
 1 patrunjel radacina

Direcții

1

Punem lintea la fiert intr-un vas incapator. Odata ce aceasta incepe sa fiarba, se adauga si ceapa, morcovul, radacina de patrunjel taiate cubulete. Se fierb inca 15 minute pana devin moi.

2

Dupa ce au fiert, legumele se trec printr-o sita asezonand cu sare și piper.

3

Amestecul se mai fierbe inca 10 minute.

4

Se poate servi fierbinte sau la temperatura camerei, cu un pic de patrunjel tocat marunt deasupra si o portie de crutoane cu usturoi.

Supa crema de linte