ceva bun bun buuun de tot.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem lintea la fiert intr-un vas incapator. Odata ce aceasta incepe sa fiarba, se adauga si ceapa, morcovul, radacina de patrunjel taiate cubulete. Se fierb inca 15 minute pana devin moi.
Dupa ce au fiert, legumele se trec printr-o sita asezonand cu sare și piper.
Amestecul se mai fierbe inca 10 minute.
Se poate servi fierbinte sau la temperatura camerei, cu un pic de patrunjel tocat marunt deasupra si o portie de crutoane cu usturoi.
Ingrediente
Indicații
Punem lintea la fiert intr-un vas incapator. Odata ce aceasta incepe sa fiarba, se adauga si ceapa, morcovul, radacina de patrunjel taiate cubulete. Se fierb inca 15 minute pana devin moi.
Dupa ce au fiert, legumele se trec printr-o sita asezonand cu sare și piper.
Amestecul se mai fierbe inca 10 minute.
Se poate servi fierbinte sau la temperatura camerei, cu un pic de patrunjel tocat marunt deasupra si o portie de crutoane cu usturoi.