Va propun o supa crema de morcov, curry si iaurt ce va aduce India in bucataria voastra. O reteta simpla, parfumata si gustoasa.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata morcovul, ceapa si usturoiul, dupa care se toaca mediu si se pun la calit pentru 5 minute impreuna cu condimentele.
Dupa cele 5 minute se toarna apa si patrunjelul si se lasa la fiert pentru 15-20 minute sau pana ce morcovi devin moi.
Dupa fierbere se ia de pe foc si se blenduieste pana devine o textura cremoasa urmand sa adaugam iaurtul si sa mai blenduim totul pana avem o textura matasoasa.
Se mai adauga sare si piper daca este cazul.
Se serveste cu alune prajite si crutoane.
Ingrediente
Indicații
Se curata morcovul, ceapa si usturoiul, dupa care se toaca mediu si se pun la calit pentru 5 minute impreuna cu condimentele.
Dupa cele 5 minute se toarna apa si patrunjelul si se lasa la fiert pentru 15-20 minute sau pana ce morcovi devin moi.
Dupa fierbere se ia de pe foc si se blenduieste pana devine o textura cremoasa urmand sa adaugam iaurtul si sa mai blenduim totul pana avem o textura matasoasa.
Se mai adauga sare si piper daca este cazul.
Se serveste cu alune prajite si crutoane.