O supă caldă, perfectă pentru zilele friguroase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încinge cuptorul la 200 C.
Taie cepele în 4, morcovii și roșiile în jumătate și pune-le într-o tavă de cuptor. Pune și cățeii de usturoi peste.
Asezonează totul cu condimentele, apoi adaugă uleiul. Amestecă, încât toate legumele să fie acoperite de ulei și condimente.
Bagă tava în cuptorul preîncălzit la 200 C pentru 10- 15 minute, sau până când legumele sunt moi.
După ce s-au copt, pune legumele într-o oală, peste care și supa de legume/pui (poate fi și apă). Pasează totul cu un mixer vertical.
Strecoară totul într-o sită, pentru a elimina cojile.
Pune la fiert. După ce dă în clocot, mai lasă 1-2 minute și oprește focul.
Ingrediente
Indicații
Încinge cuptorul la 200 C.
Taie cepele în 4, morcovii și roșiile în jumătate și pune-le într-o tavă de cuptor. Pune și cățeii de usturoi peste.
Asezonează totul cu condimentele, apoi adaugă uleiul. Amestecă, încât toate legumele să fie acoperite de ulei și condimente.
Bagă tava în cuptorul preîncălzit la 200 C pentru 10- 15 minute, sau până când legumele sunt moi.
După ce s-au copt, pune legumele într-o oală, peste care și supa de legume/pui (poate fi și apă). Pasează totul cu un mixer vertical.
Strecoară totul într-o sită, pentru a elimina cojile.
Pune la fiert. După ce dă în clocot, mai lasă 1-2 minute și oprește focul.