Când se adună multe legume care trebuie neapărat consumate, nu-ți rămâne decât să le transformi într-o supă cremă: supă cremă de morcovi, în cazul de față, căci la noi se adunaseră câțiva morcovi care stăteau să-și dea duhul în frigider.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Am curățat legumele, le-am spălat bine și le-am pregătit pentru a le pune în vasul multicooker-ului.
Am setat 25 minute, pe funcția Pressure Cook, iar când timpul a expirat am lăsat legumele și supa la răcit.
Le-am adăugat apoi, treptat, în vasul robotului de bucătărie și am pulsat câteva secunde.
Am asezonat cu condimentele preferate, printre care vă recomand să folosiți musai și chimen.
Îi dă supei de morcovi o savoare aparte.
Noi am servit supa chiar și cu niște sărățele cu chimen, pe post de crutoane.
Ingrediente
Indicații
Am curățat legumele, le-am spălat bine și le-am pregătit pentru a le pune în vasul multicooker-ului.
Am setat 25 minute, pe funcția Pressure Cook, iar când timpul a expirat am lăsat legumele și supa la răcit.
Le-am adăugat apoi, treptat, în vasul robotului de bucătărie și am pulsat câteva secunde.
Am asezonat cu condimentele preferate, printre care vă recomand să folosiți musai și chimen.
Îi dă supei de morcovi o savoare aparte.
Noi am servit supa chiar și cu niște sărățele cu chimen, pe post de crutoane.