Supă cremă de morcovi

AutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Când se adună multe legume care trebuie neapărat consumate, nu-ți rămâne decât să le transformi într-o supă cremă: supă cremă de morcovi, în cazul de față, căci la noi se adunaseră câțiva morcovi care stăteau să-și dea duhul în frigider.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare35 minuteTimp total45 minute

Ingrediente:

 8 morcovi
 2 cepe albe
 5 buchețele de conopidă
 1 ardei rosu
 3 căței de usturoi
 2 ulei de măsline
 2 l apa
 condimente la alegere

Mod de preparare:

1

Am curățat legumele, le-am spălat bine și le-am pregătit pentru a le pune în vasul multicooker-ului.

2

Am setat 25 minute, pe funcția Pressure Cook, iar când timpul a expirat am lăsat legumele și supa la răcit.

3

Le-am adăugat apoi, treptat, în vasul robotului de bucătărie și am pulsat câteva secunde.

4

Am asezonat cu condimentele preferate, printre care vă recomand să folosiți musai și chimen.

5

Îi dă supei de morcovi o savoare aparte.
Noi am servit supa chiar și cu niște sărățele cu chimen, pe post de crutoane.

Ingrediente

 8 morcovi
 2 cepe albe
 5 buchețele de conopidă
 1 ardei rosu
 3 căței de usturoi
 2 ulei de măsline
 2 l apa
 condimente la alegere

Indicații

1

Am curățat legumele, le-am spălat bine și le-am pregătit pentru a le pune în vasul multicooker-ului.

2

Am setat 25 minute, pe funcția Pressure Cook, iar când timpul a expirat am lăsat legumele și supa la răcit.

3

Le-am adăugat apoi, treptat, în vasul robotului de bucătărie și am pulsat câteva secunde.

4

Am asezonat cu condimentele preferate, printre care vă recomand să folosiți musai și chimen.

5

Îi dă supei de morcovi o savoare aparte.
Noi am servit supa chiar și cu niște sărățele cu chimen, pe post de crutoane.

Supă cremă de morcovi