Usor dulceaga, cu o textura placuta, o portie din aceasta supa aduce organismului o abundenta de minerale, vitamine si proteine vegetale. Porumbul este bogat in fibre, ajuta digestia si este un bun detoxifiant. Nautul completeaza reteta cu proteine de buna calitate.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spalam si curatam legumele.
Taiem ceapa, cartoful dulce in bucati mici si morcovul in cubulete medii, iar dovlecelul rondele.
Punem legumele la fiert, la foc iute, iar dupa ce se atinge punctul de fierbere, dam focul mai mic. Adaugam nautul si porumbul.
Lasam supa la fiert pana se inmoaie legumele, dupa care luam oala de pe foc si o lasam la racit.
Pasam supa la blender pana ajunge la consistenta dorita.
Ingrediente
Indicații
Spalam si curatam legumele.
Taiem ceapa, cartoful dulce in bucati mici si morcovul in cubulete medii, iar dovlecelul rondele.
Punem legumele la fiert, la foc iute, iar dupa ce se atinge punctul de fierbere, dam focul mai mic. Adaugam nautul si porumbul.
Lasam supa la fiert pana se inmoaie legumele, dupa care luam oala de pe foc si o lasam la racit.
Pasam supa la blender pana ajunge la consistenta dorita.