Supa crema de porumb si dovlecel

AutorLili
DificultateÎncepător

Usor dulceaga, cu o textura placuta, o portie din aceasta supa aduce organismului o abundenta de minerale, vitamine si proteine vegetale. Porumbul este bogat in fibre, ajuta digestia si este un bun detoxifiant. Nautul completeaza reteta cu proteine de buna calitate.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 1 ceapa
 1 morcov
 1 cartof dulce
 ½ dovlecel
 4 cești apa
 3 naut
 3 porumb dulce

Mod de preparare:

1

Spalam si curatam legumele.

2

Taiem ceapa, cartoful dulce in bucati mici si morcovul in cubulete medii, iar dovlecelul rondele.

3

Punem legumele la fiert, la foc iute, iar dupa ce se atinge punctul de fierbere, dam focul mai mic. Adaugam nautul si porumbul.

4

Lasam supa la fiert pana se inmoaie legumele, dupa care luam oala de pe foc si o lasam la racit.

5

Pasam supa la blender pana ajunge la consistenta dorita.

Ingrediente

 1 ceapa
 1 morcov
 1 cartof dulce
 ½ dovlecel
 4 cești apa
 3 naut
 3 porumb dulce

Indicații

1

Spalam si curatam legumele.

2

Taiem ceapa, cartoful dulce in bucati mici si morcovul in cubulete medii, iar dovlecelul rondele.

3

Punem legumele la fiert, la foc iute, iar dupa ce se atinge punctul de fierbere, dam focul mai mic. Adaugam nautul si porumbul.

4

Lasam supa la fiert pana se inmoaie legumele, dupa care luam oala de pe foc si o lasam la racit.

5

Pasam supa la blender pana ajunge la consistenta dorita.

Note

Supa crema de porumb si dovlecel