O reteta delicioasa, mai ales dacă va plac roșiile!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Roșiile și usturoiul se pun la copt în cuptorul încins pentru 30 minute.
Ceapa se taie bucatele și se prăjește în uleiul de măsline.
Se adaugă roșiile coapte și usturoiul peste ceapa din oala. Se pasează cu un blender de mana sau se varsă conținutul într-un blender vertical.
Se adaugă busuiocul tăiat mărunt, sare și piper.
Se servește cu crutoane, parmezan, smantana lichida. Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Roșiile și usturoiul se pun la copt în cuptorul încins pentru 30 minute.
Ceapa se taie bucatele și se prăjește în uleiul de măsline.
Se adaugă roșiile coapte și usturoiul peste ceapa din oala. Se pasează cu un blender de mana sau se varsă conținutul într-un blender vertical.
Se adaugă busuiocul tăiat mărunt, sare și piper.
Se servește cu crutoane, parmezan, smantana lichida. Pofta buna!