Supa crema de sfecla rosie

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Dintre toate preparatele lichide preferata mea este supa crema. Imi place ca mancarea sa fie cat mai gustoasa si cat mai colorata. Astazi am optat pentru o supa crema de sfecla rosie care arata foarte bine, este sanatoasa si bogata in antioxidanti.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire8 minuteTimp de preparare42 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 3 cartofi marisori
 1 morcov
 1 ceapa mare
 1 sfecla rosie de dimensiuni medii
 sare si piper

Mod de preparare:

1

Pregatim legumele, le curatam si le taiem cuburi mai mari.

2

Punem legumele impreuna la fiert si le lasam pana sunt fierte si pot fi pasate. Eu le-am lasat cam 30 de minute.

3

Dupa ce legumele sunt fierte le transferam in alt vas cu ajutorul unei palete. Apa in care au fiert o pastram pentru a adauga pe masura ce pasam legumele.

4

Pasam legumele si adaugam apa treptat in functie de cat de groasa dorim sa fie supa. La final adaugam sare si piper dupa gust si mai pasam inca 2 minute pentru a se omogeniza totul foarte bine.

5

Supa este numai buna de savurat! O puteti servi cu smantana si crutoane. Pofta buna!

Ingrediente

 3 cartofi marisori
 1 morcov
 1 ceapa mare
 1 sfecla rosie de dimensiuni medii
 sare si piper

Indicații

1

Pregatim legumele, le curatam si le taiem cuburi mai mari.

2

Punem legumele impreuna la fiert si le lasam pana sunt fierte si pot fi pasate. Eu le-am lasat cam 30 de minute.

3

Dupa ce legumele sunt fierte le transferam in alt vas cu ajutorul unei palete. Apa in care au fiert o pastram pentru a adauga pe masura ce pasam legumele.

4

Pasam legumele si adaugam apa treptat in functie de cat de groasa dorim sa fie supa. La final adaugam sare si piper dupa gust si mai pasam inca 2 minute pentru a se omogeniza totul foarte bine.

5

Supa este numai buna de savurat! O puteti servi cu smantana si crutoane. Pofta buna!

Supa crema de sfecla rosie