Când spun supa cremă, mă gândesc la o aroma intensă de legume. Supele cremă sunt un preparat care poate fi gatit din diverse combinații, iar cea mai buna cu siguranță este cea dintre usturoi și cartofi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun cartofii la fiert alaturi de ceapă și când cartofii sunt aproape fierți, se adaugă usturoiul. Se lasă pe foc maxim 5-7 minute deoarece usturoiul își pierde aroma daca este fiert prea mult.
Se scot legumele și se pasează, adăugând apa în care au fiert treptat, până când ajungem la consistenta dorită.
Se servește cu iaurt sau smântână și crutoane.
Ingrediente
Indicații
Se pun cartofii la fiert alaturi de ceapă și când cartofii sunt aproape fierți, se adaugă usturoiul. Se lasă pe foc maxim 5-7 minute deoarece usturoiul își pierde aroma daca este fiert prea mult.
Se scot legumele și se pasează, adăugând apa în care au fiert treptat, până când ajungem la consistenta dorită.
Se servește cu iaurt sau smântână și crutoane.