Supa de cocos cu taitei

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Supa de cocos cu taitei este un preparat bogat in proteine usoare, vitamine, minerale si fier din legume.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare45 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 3 copane de cocos
 2 cepe
 2 morcovi
 5 frunze patrunjel
 ½ telina
 100 gr taitei

Mod de preparare:

1

Punem cele 3 copane la fiert in oala cu presiune pentru 30 de minute.

2

Dupa cele 30 de minute, punem oala in chiuveta si turnam apa rece pentru a se raci inainte de a deschide capacul.

3

Scoatem carnea si o punem deoparte. Strecuram supa in alta oala cu ajutorul unei strecuratoare.

4

In supa strecurata adaugam legumele taite marunt.

5

Punem oala inapoi pe foc pentru 20 de minute. In acest timp ne ocupam de carne.

6

Scoatem carnea de pe oase, o taiem marunt si o adaugam in oala. Lasam totul sa fiarba pentru inca 10 minute.

7

Adaugam taietii si ii fierbem pentru 7 minute.

8

Verificam daca carnea, legumele si taieteii s-au fiert. Servim cu patrunjel.

Ingrediente

 3 copane de cocos
 2 cepe
 2 morcovi
 5 frunze patrunjel
 ½ telina
 100 gr taitei

Indicații

1

Punem cele 3 copane la fiert in oala cu presiune pentru 30 de minute.

2

Dupa cele 30 de minute, punem oala in chiuveta si turnam apa rece pentru a se raci inainte de a deschide capacul.

3

Scoatem carnea si o punem deoparte. Strecuram supa in alta oala cu ajutorul unei strecuratoare.

4

In supa strecurata adaugam legumele taite marunt.

5

Punem oala inapoi pe foc pentru 20 de minute. In acest timp ne ocupam de carne.

6

Scoatem carnea de pe oase, o taiem marunt si o adaugam in oala. Lasam totul sa fiarba pentru inca 10 minute.

7

Adaugam taietii si ii fierbem pentru 7 minute.

8

Verificam daca carnea, legumele si taieteii s-au fiert. Servim cu patrunjel.

Supa de cocos cu taitei