Perfectă pentru orice zi a săptămânii! O să îți placă mult această rețetă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Încălzim uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gătim ceapa tocată timp de 2 minute, apoi adăugăm usturoiul mărunțit, morcovii feliați și gătim pentru 5 minute.
Adăugăm pulpele de pui și supa. Completăm cu apă dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele.
Acoperim parțial oala cu un capac și lăsăm să fiarbă timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Scoatem pulpele de pui pe un tocător și le lăsăm să se răcească câteva minute. Tăiem carnea, aruncăm oasele și apoi adăugăm puiul înapoi în supă împreună cu tăiței.
Acoperim și gătim timp de 6-8 minute amestecând ocazional pentru a separa tăiței.
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se așezonează cu pătrunjel.
Ingrediente
Indicații
Încălzim uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gătim ceapa tocată timp de 2 minute, apoi adăugăm usturoiul mărunțit, morcovii feliați și gătim pentru 5 minute.
Adăugăm pulpele de pui și supa. Completăm cu apă dacă este necesar pentru a acoperi toate ingredientele.
Acoperim parțial oala cu un capac și lăsăm să fiarbă timp de 20 de minute sau până când puiul este gătit.
Scoatem pulpele de pui pe un tocător și le lăsăm să se răcească câteva minute. Tăiem carnea, aruncăm oasele și apoi adăugăm puiul înapoi în supă împreună cu tăiței.
Acoperim și gătim timp de 6-8 minute amestecând ocazional pentru a separa tăiței.
Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se așezonează cu pătrunjel.