Supa crema de rosii , foarte catifelata si gustoasa, perfecta cu smantana si paine prajita.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curata si spala legumele.
Feliaza legumele si transfera-le intr-o tava.
Asezoneaza bine.
Acopera tava cu o hartie de copt udata inainte, si da-o la cuptor pentru 60 de minute. (Recomand fierberea morcovilor 10-15 minute inainte de a fi puse in cuptor)
Dupa ce s-au facut legumele, lasa-le la racit 10-15 minute.
Dupa ce s-au racit putin, transfera-le intr-un blender si foloseste functia piure, asezoneaza intre timp cu zahar si sare daca mai este nevoie
Serveste cu crutoane si smantana.
Ingrediente
Indicații
Curata si spala legumele.
Feliaza legumele si transfera-le intr-o tava.
Asezoneaza bine.
Acopera tava cu o hartie de copt udata inainte, si da-o la cuptor pentru 60 de minute. (Recomand fierberea morcovilor 10-15 minute inainte de a fi puse in cuptor)
Dupa ce s-au facut legumele, lasa-le la racit 10-15 minute.
Dupa ce s-au racit putin, transfera-le intr-un blender si foloseste functia piure, asezoneaza intre timp cu zahar si sare daca mai este nevoie
Serveste cu crutoane si smantana.