Supa de rosii

AutorRuxfoodie
DificultateÎncepător

Supa crema de rosii , foarte catifelata si gustoasa, perfecta cu smantana si paine prajita.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 7 rosii mari,diferite sortiemente.
 3 cepe
 3 morcovi
 5 catei de usturoi
 1 tsp vegeta
 sare (dupa gust)
 piper
 2 zahar
 smantana pentru servit
 crutoane

Mod de preparare:

1

Curata si spala legumele.

2

Feliaza legumele si transfera-le intr-o tava.

3

Asezoneaza bine.

4

Acopera tava cu o hartie de copt udata inainte, si da-o la cuptor pentru 60 de minute. (Recomand fierberea morcovilor 10-15 minute inainte de a fi puse in cuptor)

5

Dupa ce s-au facut legumele, lasa-le la racit 10-15 minute.

6

Dupa ce s-au racit putin, transfera-le intr-un blender si foloseste functia piure, asezoneaza intre timp cu zahar si sare daca mai este nevoie

7

Serveste cu crutoane si smantana.

Ingrediente

 7 rosii mari,diferite sortiemente.
 3 cepe
 3 morcovi
 5 catei de usturoi
 1 tsp vegeta
 sare (dupa gust)
 piper
 2 zahar
 smantana pentru servit
 crutoane

Indicații

1

Curata si spala legumele.

2

Feliaza legumele si transfera-le intr-o tava.

3

Asezoneaza bine.

4

Acopera tava cu o hartie de copt udata inainte, si da-o la cuptor pentru 60 de minute. (Recomand fierberea morcovilor 10-15 minute inainte de a fi puse in cuptor)

5

Dupa ce s-au facut legumele, lasa-le la racit 10-15 minute.

6

Dupa ce s-au racit putin, transfera-le intr-un blender si foloseste functia piure, asezoneaza intre timp cu zahar si sare daca mai este nevoie

7

Serveste cu crutoane si smantana.

Supa de rosii