Poate la prima vedere suna putin neobisnuit, insa este un succes total, mai ales daca sunteti lacto-vegetarieni.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala ciupercile, se taie fasii si se pun la fiert.
Legumele se taie cubulete si se calesc in cateva linguri de ulei.
Smantana se amesteca cu galbenusurile.
Dupa ce ciupercile au fiert cam pe jumatate, se adauga si legumele (gatite tot pe jumatate).
Se lasa la foc mediu pana se inmoaie suficient, dupa care se adauga treptat amestecul de smantana si galbenusuri.
Se mai lasa inca 5 minute la foc mic dupa care il oprim.
Cand se serveste se poate adauga otet si/sau leustean.
Ingrediente
Indicații
Se spala ciupercile, se taie fasii si se pun la fiert.
Legumele se taie cubulete si se calesc in cateva linguri de ulei.
Smantana se amesteca cu galbenusurile.
Dupa ce ciupercile au fiert cam pe jumatate, se adauga si legumele (gatite tot pe jumatate).
Se lasa la foc mediu pana se inmoaie suficient, dupa care se adauga treptat amestecul de smantana si galbenusuri.
Se mai lasa inca 5 minute la foc mic dupa care il oprim.
Cand se serveste se poate adauga otet si/sau leustean.