Supa Ramen

Autorcartederetete.ro
DificultateÎncepător

Supa Ramen vine din bucataria japoneza.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 1 l supa de pui sau de legume
 1 baton taitei de ou
 8 ciuperci
 1 morcov
 2 cepe verzi
 4 oua fierte tari
 sos de soia, dupa gust
 ½ tsp ulei de susan
 cateva frunze de varza chinezeasca

Mod de preparare:

1

Se pregatesc ingredientele. Morcovul se curata si se taie fasii. Ciupercile se feliaza. Varza chinezeasca se taie in bucati de 1 cm. Ceapa verde se taie rondele. Ouale se curata de coaja.
Taiteii chinezesti se oparesc conform instructiunilor de pe pachet.

2

Se pune supa intr-o craticioara si se infierbanta.
Se lasa sa dea cateva clocote, se da focul mic si se adauga sosul de soia si uleiul de susan. Optional, puteti adauga si ulei de chili.

3

Se pun taiteii in 4 boluri. In fiecare bol, se pun, in mod egal morcovii, ciupercile feliate si varza chinezeasca.
Fiecare ou se taie in doua si se pune in bol.
Se toarna supa fierbinte si se presara ceapa verde.

Ingrediente

 1 l supa de pui sau de legume
 1 baton taitei de ou
 8 ciuperci
 1 morcov
 2 cepe verzi
 4 oua fierte tari
 sos de soia, dupa gust
 ½ tsp ulei de susan
 cateva frunze de varza chinezeasca

Indicații

1

Se pregatesc ingredientele. Morcovul se curata si se taie fasii. Ciupercile se feliaza. Varza chinezeasca se taie in bucati de 1 cm. Ceapa verde se taie rondele. Ouale se curata de coaja.
Taiteii chinezesti se oparesc conform instructiunilor de pe pachet.

2

Se pune supa intr-o craticioara si se infierbanta.
Se lasa sa dea cateva clocote, se da focul mic si se adauga sosul de soia si uleiul de susan. Optional, puteti adauga si ulei de chili.

3

Se pun taiteii in 4 boluri. In fiecare bol, se pun, in mod egal morcovii, ciupercile feliate si varza chinezeasca.
Fiecare ou se taie in doua si se pune in bol.
Se toarna supa fierbinte si se presara ceapa verde.

Supa Ramen