O paine dulce, cu aroma fina de banana, perfecta pentru micul dejun!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol se adauga ingredientele impreuna cu banana pasata.
Oul se bate bine impreuna cu laptele si se adauga peste faina.
Se framanta totul bine (puteti folosi si robotul) si se adauga untul la temperatura camerei.
Se framanta pana se obtine un aluat omogen si nelipicios (mai adaugati faina la nevoie).
Se lasa aluatul la dospit 1h. Dupa 1h, se mai framanta 1 minut apoi se modeleaza in froma dorita. Se aseaza aluatul in forma de copt ( unsa cu unt) si se lasa la crescut 30’-1h acoperit cu folie alimentara.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C 25-30 de minute, pana se rumeneste usor.
Cand este gata, se unge cu unt topit amestecat cu putina miere.
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol se adauga ingredientele impreuna cu banana pasata.
Oul se bate bine impreuna cu laptele si se adauga peste faina.
Se framanta totul bine (puteti folosi si robotul) si se adauga untul la temperatura camerei.
Se framanta pana se obtine un aluat omogen si nelipicios (mai adaugati faina la nevoie).
Se lasa aluatul la dospit 1h. Dupa 1h, se mai framanta 1 minut apoi se modeleaza in froma dorita. Se aseaza aluatul in forma de copt ( unsa cu unt) si se lasa la crescut 30’-1h acoperit cu folie alimentara.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C 25-30 de minute, pana se rumeneste usor.
Cand este gata, se unge cu unt topit amestecat cu putina miere.