It's all about spices!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Incinge uleiul de cocos si caleste ceapa la o temperatura potrivita, 3-4 minute, timp in care ceapa se face aurie. Adauga usturoiul si ghimbirul si gateste-le inca 1 minut impreuna cu toate condimentele.
Peste ingredientele din tigaie toarna laptele de cosos si supa de legume (obtinuta din fierberea mai multor legume: morcov, telina, pastarnac etc). Adauga cartofii dulci taiati cubulete si lasa-i sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand cartofii devin moi.
Amesteca usor cartofii in sos cu spanacul si lasa-l sa stea 2 minute.
Recomand a fi servit cu orez! POFTA BUNA!
Ingrediente
Indicații
Incinge uleiul de cocos si caleste ceapa la o temperatura potrivita, 3-4 minute, timp in care ceapa se face aurie. Adauga usturoiul si ghimbirul si gateste-le inca 1 minut impreuna cu toate condimentele.
Peste ingredientele din tigaie toarna laptele de cosos si supa de legume (obtinuta din fierberea mai multor legume: morcov, telina, pastarnac etc). Adauga cartofii dulci taiati cubulete si lasa-i sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand cartofii devin moi.
Amesteca usor cartofii in sos cu spanacul si lasa-l sa stea 2 minute.
Recomand a fi servit cu orez! POFTA BUNA!