fbpx

Sweet Potato & Spinach Curry

AutorAntonia Kovacs
DificultateIntermediar

It's all about spices!

ShareSalvează
Produce4 PorțiiTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 2 linguri(ă) Ulei de cocos
 1 Ceapa
 2 Catei usturoi
 5 Cm radacina ghimbir (ras)
 1 linguriță(e) Boabe mustar
 ¼ linguriță(e) Scortisoara
 ½ linguriță(e) Turmeric (macinat)
 ½ linguriță(e) Piper Cayenne
 1 linguriță(e) Chimen (macinat)
 1 linguriță(e) Coriandru (macinat)
 400 ml Lapte de cocos (cu un procent redus de grasimi)
 250 ml Supa de legume
 3 Cartofi dulci (mai mari)
 100 g Baby Spinach
 Sare

Mod de preparare:

1

Incinge uleiul de cocos si caleste ceapa la o temperatura potrivita, 3-4 minute, timp in care ceapa se face aurie. Adauga usturoiul si ghimbirul si gateste-le inca 1 minut impreuna cu toate condimentele.

2

Peste ingredientele din tigaie toarna laptele de cosos si supa de legume (obtinuta din fierberea mai multor legume: morcov, telina, pastarnac etc). Adauga cartofii dulci taiati cubulete si lasa-i sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand cartofii devin moi.

3

Amesteca usor cartofii in sos cu spanacul si lasa-l sa stea 2 minute.
Recomand a fi servit cu orez! POFTA BUNA!

Ingrediente

 2 linguri(ă) Ulei de cocos
 1 Ceapa
 2 Catei usturoi
 5 Cm radacina ghimbir (ras)
 1 linguriță(e) Boabe mustar
 ¼ linguriță(e) Scortisoara
 ½ linguriță(e) Turmeric (macinat)
 ½ linguriță(e) Piper Cayenne
 1 linguriță(e) Chimen (macinat)
 1 linguriță(e) Coriandru (macinat)
 400 ml Lapte de cocos (cu un procent redus de grasimi)
 250 ml Supa de legume
 3 Cartofi dulci (mai mari)
 100 g Baby Spinach
 Sare

Direcții

1

Incinge uleiul de cocos si caleste ceapa la o temperatura potrivita, 3-4 minute, timp in care ceapa se face aurie. Adauga usturoiul si ghimbirul si gateste-le inca 1 minut impreuna cu toate condimentele.

2

Peste ingredientele din tigaie toarna laptele de cosos si supa de legume (obtinuta din fierberea mai multor legume: morcov, telina, pastarnac etc). Adauga cartofii dulci taiati cubulete si lasa-i sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, pana cand cartofii devin moi.

3

Amesteca usor cartofii in sos cu spanacul si lasa-l sa stea 2 minute.
Recomand a fi servit cu orez! POFTA BUNA!

Sweet Potato & Spinach Curry