Cei mai buni tacos!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Carnea de vită o tăiem fașii și o amestecăm cu toate condimentele, uleiul de măsline, dulceața de ardei iute, lămâia și sosul de soia. Amestecăm foarte bine. Punem o folie și o băgăm la frigider pentru 2 ore pentru a se marina.
Cu ajutorul unui robot de bucătărie facem lipiile. În bolul robotului punem faina, sarea, uleiul de măsline și apa. Mixam pentru 5 minute.
După ce am terminat aluatul pentru lipii îl lăsăm la odihnit câteva minute. În acest timp tăiem roșia mărunt și amestecăm cu fasolea roșie.
Scoatem carnea de vită din frigider și o lăsăm câteva minute la temperatura camerei. Într-o tigaie încinsă punem untul și amestecăm până când se topește. Îl lăsăm să se rumenească. În momentul în care s-a rumenit untul, punem cățeii de usturoi zdrobiți, lăsăm câteva secunde și apoi adăugăm crenguțele de cimbru proaspete. Amestecăm pentru un minut și apoi adăugăm carnea de vită. Amestecăm. Lăsăm pe foc 5 minute, pană când se rumenește ușor carnea. Oprim focul și lăsăm carnea în tigaie, să stea în sos.
Frământăm aluatul, îl împărțim în mai multe bucăți (10) și întindem fiecare bilă de aluat.
Pe o tigaie încinsă la foc mediu ținem fiecare lipie aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Montam taco-ul. Punem lipiile în suporți. În fiecare lipie punem rucola, carne de vită, amestecul de roșie cu fasolea roșie, stropim cu zeama de la o jumătate de lămâie și punem câte 2 lingurițe de iaurt grecesc.
Ingrediente
Indicații
Carnea de vită o tăiem fașii și o amestecăm cu toate condimentele, uleiul de măsline, dulceața de ardei iute, lămâia și sosul de soia. Amestecăm foarte bine. Punem o folie și o băgăm la frigider pentru 2 ore pentru a se marina.
Cu ajutorul unui robot de bucătărie facem lipiile. În bolul robotului punem faina, sarea, uleiul de măsline și apa. Mixam pentru 5 minute.
După ce am terminat aluatul pentru lipii îl lăsăm la odihnit câteva minute. În acest timp tăiem roșia mărunt și amestecăm cu fasolea roșie.
Scoatem carnea de vită din frigider și o lăsăm câteva minute la temperatura camerei. Într-o tigaie încinsă punem untul și amestecăm până când se topește. Îl lăsăm să se rumenească. În momentul în care s-a rumenit untul, punem cățeii de usturoi zdrobiți, lăsăm câteva secunde și apoi adăugăm crenguțele de cimbru proaspete. Amestecăm pentru un minut și apoi adăugăm carnea de vită. Amestecăm. Lăsăm pe foc 5 minute, pană când se rumenește ușor carnea. Oprim focul și lăsăm carnea în tigaie, să stea în sos.
Frământăm aluatul, îl împărțim în mai multe bucăți (10) și întindem fiecare bilă de aluat.
Pe o tigaie încinsă la foc mediu ținem fiecare lipie aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Montam taco-ul. Punem lipiile în suporți. În fiecare lipie punem rucola, carne de vită, amestecul de roșie cu fasolea roșie, stropim cu zeama de la o jumătate de lămâie și punem câte 2 lingurițe de iaurt grecesc.