Tagliatele🍝 cu somon🐟 - o rețetă făcută la inspirație din dragoste pentru paste. Au un gust deosebit atât imediat ce le-am luat de pe foc, cât și a doua zi. Pofta bună sa aveți și abia aștept să imi spuneti cum vi s-au părut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbem pastele pentru 10 minute în apă, cu puțină sare și o lingură de ulei.
Călim usturoiul mărunțit.
Prăjim somonul în ulei de măsline, lângă usturoiul deja mărunțit.
Adăugăm peste pește, zeama de la jumătate de lămâie.
După 7 minute, scoatem peștele din tigaie și îl punem pe un șervețel absorbant.
In tigaia deja folosita, punem smântâna și un polonic de apă în care au fiert pastele.
Adăugam cașcavalul ras.
Adăugam pastele, amestecăm ușor, până ce toate pastele vor fi acoperite de sos.
Adăugăm somonul și mai lăsăm pe foc pentru încă 5 minute.
Ingrediente
Indicații
Fierbem pastele pentru 10 minute în apă, cu puțină sare și o lingură de ulei.
Călim usturoiul mărunțit.
Prăjim somonul în ulei de măsline, lângă usturoiul deja mărunțit.
Adăugăm peste pește, zeama de la jumătate de lămâie.
După 7 minute, scoatem peștele din tigaie și îl punem pe un șervețel absorbant.
In tigaia deja folosita, punem smântâna și un polonic de apă în care au fiert pastele.
Adăugam cașcavalul ras.
Adăugam pastele, amestecăm ușor, până ce toate pastele vor fi acoperite de sos.
Adăugăm somonul și mai lăsăm pe foc pentru încă 5 minute.