Cea mai bună rețetă de tagliatelle mâncate vreodată în viata mea!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală punem 3 l de apă la fiert cu puțină sare. Într-o tigaie de fontă încinsă punem bacon-ul tăiat cubulețe pentru 2-3 minute sau pănă se rumenește.
Adăugăm puiul și îl ținem pe foc pentru 5 minute. În momentul în care apa a început să fiarbă, punem tagliatellele pentru 5-7 minute.
Peste pui adăugăm usturoiul pisat și amestecăm. Adăugăm sare și piper cu lămâie, amestecăm.
Punem smântâna de gătit și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute. După 5 minute adăugăm jumătate din cantitatea de parmezan, amestecăm.
În momentul în care smântâna a început să se îngroașe, adaugăm tagliatellele și amestecăm. Așezonăm cu sare și piper cu lămâie.
Punem restul de parmezan și amestecăm.
Ingrediente
Indicații
Într-o oală punem 3 l de apă la fiert cu puțină sare. Într-o tigaie de fontă încinsă punem bacon-ul tăiat cubulețe pentru 2-3 minute sau pănă se rumenește.
Adăugăm puiul și îl ținem pe foc pentru 5 minute. În momentul în care apa a început să fiarbă, punem tagliatellele pentru 5-7 minute.
Peste pui adăugăm usturoiul pisat și amestecăm. Adăugăm sare și piper cu lămâie, amestecăm.
Punem smântâna de gătit și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute. După 5 minute adăugăm jumătate din cantitatea de parmezan, amestecăm.
În momentul în care smântâna a început să se îngroașe, adaugăm tagliatellele și amestecăm. Așezonăm cu sare și piper cu lămâie.
Punem restul de parmezan și amestecăm.