fbpx

Tagliatelle cu leurda si sos de rosii

Autorpetitecuisine
DificultateÎncepător

Pentru un prânz sățios, ușor de preparat și foarte gustos putem opta pentru aceasta rețeta! Pastele sunt printre preferatele mele și aceasta nouă rețeta pot spune ca m-a cucerit ! Abia aștept sa o încărcați și voi!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total20 mins

Ingrediente:

 300 g tagliatelle cu leurda
 200 g sos de rosii pentru paste sau bulion facut in casa
 100 ml smanatana pentru gatit
 usturoi
 sare si piper
 10 g busuioc
 5 g oregano
 50 g parmezan ras
 1 linguri(ă) ulei de masline

Mod de preparare:

1

Punem pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute. Eu am gasit aceste tagliatelle la LIDL.

2

Intre timp preparam sosul. Eu am folosit bulion de casa cu rosii si ardei. Punem o lingura de ulei de masline la incins si adaugam usturoiul si sosul de rosii. Le lasam la foc mediu pentru aproximativ 5 minute.

3

Adaugam smantana pentru gatit si mai fierbem sosul inca 5 minute.

4

Adaugam condimentele dupa gust.

5

Adaugam pastele fierte peste sos si le gatim impreuna pentru 2-3 minute.

6

Tagliatellele pot fi servite. Puteti adauga si parmezan pentru un gust si mai bun!

Ingrediente

 300 g tagliatelle cu leurda
 200 g sos de rosii pentru paste sau bulion facut in casa
 100 ml smanatana pentru gatit
 usturoi
 sare si piper
 10 g busuioc
 5 g oregano
 50 g parmezan ras
 1 linguri(ă) ulei de masline

Direcții

1

Punem pastele la fiert pentru aproximativ 10 minute. Eu am gasit aceste tagliatelle la LIDL.

2

Intre timp preparam sosul. Eu am folosit bulion de casa cu rosii si ardei. Punem o lingura de ulei de masline la incins si adaugam usturoiul si sosul de rosii. Le lasam la foc mediu pentru aproximativ 5 minute.

3

Adaugam smantana pentru gatit si mai fierbem sosul inca 5 minute.

4

Adaugam condimentele dupa gust.

5

Adaugam pastele fierte peste sos si le gatim impreuna pentru 2-3 minute.

6

Tagliatellele pot fi servite. Puteti adauga si parmezan pentru un gust si mai bun!

Tagliatelle cu leurda si sos de rosii