Tagliatelle cu sos Alfredo, creveți și pătrunjel.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală punem apă la fiert cu sare, după care adăugăm pastele și le fierbem in funcție de timpul indicat pe ambalaj.
Adaugăm uleiul în tigaia preîncălzită, după adăugăm creveții și ii prăjim până au o culoare aurie. Punem creveții deoparte.
Adăugăm untul în tigaie. Tăiem ceapa și usturoiul cât mai mărunt, după care punem ceapa peste unt. O călim pentru aproximativ 5 minute sau până devine aurie. Adăugăm usturoiul și mai călim încă 1 minut.
Adăugăm vinul și îl lăsăm pentru 3 minute, la foc mediu. După ce vinul a scăzut, adăugăm smântâna. Lăsăm totul pe foc până se creează un sos.
Adăugăm sarea și piperul.
Adăugăm tagliatelele în tigaia cu sos și le încorporăm bine. După adăugăm creveții, și amestecăm.
În final, tăiem pătrunjelul mărunt și în punem peste paste.
Poftă bună ! 🙂
Ingrediente
Indicații
Într-o oală punem apă la fiert cu sare, după care adăugăm pastele și le fierbem in funcție de timpul indicat pe ambalaj.
Adaugăm uleiul în tigaia preîncălzită, după adăugăm creveții și ii prăjim până au o culoare aurie. Punem creveții deoparte.
Adăugăm untul în tigaie. Tăiem ceapa și usturoiul cât mai mărunt, după care punem ceapa peste unt. O călim pentru aproximativ 5 minute sau până devine aurie. Adăugăm usturoiul și mai călim încă 1 minut.
Adăugăm vinul și îl lăsăm pentru 3 minute, la foc mediu. După ce vinul a scăzut, adăugăm smântâna. Lăsăm totul pe foc până se creează un sos.
Adăugăm sarea și piperul.
Adăugăm tagliatelele în tigaia cu sos și le încorporăm bine. După adăugăm creveții, și amestecăm.
În final, tăiem pătrunjelul mărunt și în punem peste paste.
Poftă bună ! 🙂