Cu gândul la marea albastră și la farmecul Greciei, am croit o rețetă mediteraneană cu tagliatelle, sos de ardei copt, măsline kalamata și mozzarella, iar pentru un plus de aromă, am presărat leuștean proaspăt. Mmm...un deliciu!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taie ceapa roșie și usturoiul cubulețe mici și apoi rostogolește-le în puțin ulei sau unt până prind aromă și culoare.
Dă în blender ardeiul copt, ceapa și usturoiul călit, până se obține o pastă fină. Pune pasta obținută la foc împreună cu sosul de roșii și condimentează cu boia afumată, chimion, chili, sare și piper după gust.
Între timp, fierbe, în apă, tagliatellele cum e menționat pe ambalaj.
Când sosul s-a redus considerabil, adaugă tagliatellele cu spanac și amestecă bine, până se îmbracă în sos delicios.
Scoate pastele într-o farfurie și decorează-le cu măsline kalamata și mozzarella și presară leuștean proaspăt și aromat. Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Taie ceapa roșie și usturoiul cubulețe mici și apoi rostogolește-le în puțin ulei sau unt până prind aromă și culoare.
Dă în blender ardeiul copt, ceapa și usturoiul călit, până se obține o pastă fină. Pune pasta obținută la foc împreună cu sosul de roșii și condimentează cu boia afumată, chimion, chili, sare și piper după gust.
Între timp, fierbe, în apă, tagliatellele cum e menționat pe ambalaj.
Când sosul s-a redus considerabil, adaugă tagliatellele cu spanac și amestecă bine, până se îmbracă în sos delicios.
Scoate pastele într-o farfurie și decorează-le cu măsline kalamata și mozzarella și presară leuștean proaspăt și aromat. Poftă bună!