Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.
După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.
Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.
Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!
Ingrediente
Indicații
Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.
După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.
Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.
Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!