fbpx

Tagliatelle cu sos pesto homemade

AvatarAutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Această rețetă de tagliatelle cu sos pesto homemade nu este deloc complicată, însă este atât de delicioasă, încât nu trebuie să o ratați!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 150 g Paste artizanale
 2 linguri(ă) Sos pesto
 6 Roșii cherry
 100 g Ciuperci
 Busuioc proaspăt

Mod de preparare:

1

Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.

3

După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.

4

Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.

Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!

Ingrediente

 150 g Paste artizanale
 2 linguri(ă) Sos pesto
 6 Roșii cherry
 100 g Ciuperci
 Busuioc proaspăt

Direcții

1

Am fiert pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Cât timp au fiert, am pregătit ciupercile. Le-am curățat și le-am spălat sub jet de apă, apoi le-am feliat și le-am tras în tigaia antiaderentă, fără ulei, până s-a evaporat toată apa reținută în urma spălării.

3

După ce au fiert pastele, am scurs apa, am adăugat sosul pesto și ciupercile.

4

Am omogenizat, apoi am montat în farfurii unde am mai adăugat roșii cherry și frunze de busuioc proaspăt.

Un deliciu, curcubeu pe cerul gurii!

Tagliatelle cu sos pesto homemade