Imi plac la nebunie pastele, imi place sa le gatesc...dar cand vine vorba de combinatia aceasta...e o nebunie!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.
Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.
Asezonam cu sare si piper si amestecam.
Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.
Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.
Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.
Ingrediente
Indicații
Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.
Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.
Asezonam cu sare si piper si amestecam.
Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.
Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.
Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.