Tagliatelle verzi cu anghinare si parmezan

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Imi plac la nebunie pastele, imi place sa le gatesc...dar cand vine vorba de combinatia aceasta...e o nebunie!

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Ingrediente:

 300 gr anghinare murata
 400 gr tagliatelle verzi
 1 lamaie
 100 gr parmezan
 50 gr unt
 100 gr pasta de anghinare
 sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.

2

Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.

3

Asezonam cu sare si piper si amestecam.

4

Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.

5

Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.

6

Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.

Ingrediente

 300 gr anghinare murata
 400 gr tagliatelle verzi
 1 lamaie
 100 gr parmezan
 50 gr unt
 100 gr pasta de anghinare
 sare si piper dupa gust

Indicații

1

Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.

2

Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.

3

Asezonam cu sare si piper si amestecam.

4

Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.

5

Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.

6

Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.

Tagliatelle verzi cu anghinare si parmezan