fbpx

Tagliatelle verzi cu anghinare si parmezan

AutorEdvin
DificultateIntermediar

Imi plac la nebunie pastele, imi place sa le gatesc...dar cand vine vorba de combinatia aceasta...e o nebunie!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 300 g anghinare murata
 400 g tagliatelle verzi
 1 lamaie
 100 g parmezan
 50 g unt
 100 g pasta de anghinare
 sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

1

Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.

2

Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.

3

Asezonam cu sare si piper si amestecam.

4

Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.

5

Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.

6

Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.

Ingrediente

 300 g anghinare murata
 400 g tagliatelle verzi
 1 lamaie
 100 g parmezan
 50 g unt
 100 g pasta de anghinare
 sare si piper dupa gust

Direcții

1

Fierbem tagliatele pentru 4 minute (al dente). Dupa cele 4 minute, le scurgem si le punem deoparte.

2

Taiem buchetele de anghinare in 4 si le tragem la tigaie in unt pentru 5 minute.

3

Asezonam cu sare si piper si amestecam.

4

Dupa cele 5 minute, adaugam lamaia si amestecam.

5

Punem tagliatellele in tigaie, peste anghinare si amestecam.

6

Adaugam pasta de anghinare si 30 de gr de parmezan si amestecam pana cand toate ingredientele se omogenizeaza. La servire adaugam parmezam.

Tagliatelle verzi cu anghinare si parmezan