Nu te-ai gândit să mănânci tăieței peste orez, dar acești tăieței transparenți sunt făcuți din fasole mung.
Rezultatul este o mâncare japoneză clasică și sănătoasă, ușor de făcut și cu adevărat satisfăcătoare.
![](https://icooking.ro/wp-content/uploads/cooked/images/recipes/recipe_6763.jpg)
Ingrediente:
Mod de preparare:
Într-o oală, dă în clocot sosul de soia, vinul de orez, sake, supa de legume și zahărul. Lasă sosul să fiarbă câteva minute, apoi adaugă ceapa. Călește-o 10 minute, până când devine maronie. Adaugă carnea și gătește-o 5 minute, la foc mediu.
Călește tăiețeii și scurge-i. Adaugă-o în oala cu carne și gătește-i 5 minute. Servește cu orez, ghimbir murat, ceapă verde și un pic de praf de ardei iute, dacă vrei.
Ingrediente
Indicații
Într-o oală, dă în clocot sosul de soia, vinul de orez, sake, supa de legume și zahărul. Lasă sosul să fiarbă câteva minute, apoi adaugă ceapa. Călește-o 10 minute, până când devine maronie. Adaugă carnea și gătește-o 5 minute, la foc mediu.
Călește tăiețeii și scurge-i. Adaugă-o în oala cu carne și gătește-i 5 minute. Servește cu orez, ghimbir murat, ceapă verde și un pic de praf de ardei iute, dacă vrei.