Taietei de hrisca, super deliciosi cu multe legume pui si alune.Alunele le ofera personalitate si un iz aparte.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Feliaza pieptul bucatele mici;
Peste piept adauga albusul de ou, amidonul si sosul de soia.Amesteca cu mana pana se combina toate uniform.Pune pieptul la frigider 20 de minute,
Cat timp se marineaza puiul, feliazaa legumele bucatele mari,
Intr-un wok (sau alta tigaie) incalzeste 1 lingurita de ulei de masline si incepe sa prajesti puiul. Cand s-a prajit, il scoti pe o farfurie sau bol pana se fac legumele.
In acelasi wok sau tigaie mai pui o lingurita de ulei si incepi sa prajesti morcovul si ardeiul, le vei tine 2-3 minute , pe urma poti adauga restul legumelor si alunele.
Cat timp se fac legumele poti pune apa la fiert pentru taitei.
Cand legumele sunt facute, poti pune inapoi in wok pieptul de pui si le amesteci cu grija.
Pune taiteii in apa, se vor face in 3 minute. Dupa ce s-au facut ii strecori si ii pui in wok alaturi de legume si pui.
Intr-un bol micut amesteci cele 3 ingrediente pentru sos si torni peste taitei.
Ingrediente
Indicații
Feliaza pieptul bucatele mici;
Peste piept adauga albusul de ou, amidonul si sosul de soia.Amesteca cu mana pana se combina toate uniform.Pune pieptul la frigider 20 de minute,
Cat timp se marineaza puiul, feliazaa legumele bucatele mari,
Intr-un wok (sau alta tigaie) incalzeste 1 lingurita de ulei de masline si incepe sa prajesti puiul. Cand s-a prajit, il scoti pe o farfurie sau bol pana se fac legumele.
In acelasi wok sau tigaie mai pui o lingurita de ulei si incepi sa prajesti morcovul si ardeiul, le vei tine 2-3 minute , pe urma poti adauga restul legumelor si alunele.
Cat timp se fac legumele poti pune apa la fiert pentru taitei.
Cand legumele sunt facute, poti pune inapoi in wok pieptul de pui si le amesteci cu grija.
Pune taiteii in apa, se vor face in 3 minute. Dupa ce s-au facut ii strecori si ii pui in wok alaturi de legume si pui.
Intr-un bol micut amesteci cele 3 ingrediente pentru sos si torni peste taitei.