fbpx

Tapenadă de măsline negre

AvatarAutorLovemadeedible
DificultateÎncepător

Nu știi ce să le servești invitațiilor tăi pe post de aperitiv și nu ai prea mult timp la dispoziție să pregătești totul? Ai nimerit perfect - încearcă această rețetă rapidă și ușoară, iar invitații vor fi cu sigurantă fascinați.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total10 mins

Ingrediente:

 140 g Măsline negre
 1 Cățel de usturoi
 1 Ceapă verde
 1 linguri(ă) Suc de lămâie
 1 linguriță(e) Cimbru uscat
 1 linguriță(e) Pătrunjel uscat

Mod de preparare:

1

Amestecă măslinele negre, usturoiul și sucul de lămâie cu ajutorul unui blender pentru aproximativ 30 de secunde.

2

Adaugă condimentele și amestecă din nou pentru aproximativ 20 de secunde. Asigură-te că bucățile de măsline nu devin prea mici.

3

Servește tapenada pe pâine prăjită și presară ceapă verde și/sau pătrunjel pe deasupra.

Ingrediente

 140 g Măsline negre
 1 Cățel de usturoi
 1 Ceapă verde
 1 linguri(ă) Suc de lămâie
 1 linguriță(e) Cimbru uscat
 1 linguriță(e) Pătrunjel uscat

Direcții

1

Amestecă măslinele negre, usturoiul și sucul de lămâie cu ajutorul unui blender pentru aproximativ 30 de secunde.

2

Adaugă condimentele și amestecă din nou pentru aproximativ 20 de secunde. Asigură-te că bucățile de măsline nu devin prea mici.

3

Servește tapenada pe pâine prăjită și presară ceapă verde și/sau pătrunjel pe deasupra.

Tapenadă de măsline negre