Tasty as it looks! ❤️

Ingrediente:
Mod de preparare:
Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.

Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos. 

Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.

Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.

Adăugați feliile de bacon.
Sparanghelul, pe margini.

Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

Poftă bună. ❤️

Ingrediente
Indicații
Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.

Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos. 

Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.

Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.

Adăugați feliile de bacon.
Sparanghelul, pe margini.

Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

Poftă bună. ❤️


