Tasty as it looks! ❤️
Ingrediente:
Mod de preparare:
Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.
Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.
Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.
Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.
Adăugați feliile de bacon.
Sparanghelul, pe margini.
Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.
Poftă bună. ❤️
Ingrediente
Indicații
Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.
Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.
Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.
Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.
Adăugați feliile de bacon.
Sparanghelul, pe margini.
Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.
Poftă bună. ❤️