fbpx

Tarta cu branza pufoasa, bacon, sparanghel si oua

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

Tasty as it looks! ❤️

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total30 mins

Ingrediente:

 400 g aluat foietaj (1 foaie)
 branza pufoasa cu verdeturi
 4 felii bacon
 4 oua
 cateva fire de sparanghel
 rosii cherry
 piper

Mod de preparare:

1

Asezati aluatul intr-o tava cu hartie de copt, intepati cu o furculita si trasati linii pe margini cu un cutit.

2

Ungeti aluatul cu un ou batut.
Dati la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.

3

Scoateti tava si lasati in pace 5 minute.

4

Apasati apoi usor cu mainile in mijloc si intindeti branza pufoasa cu verdeturi.

5

Adaugati feliile de bacon.

6

Sparanghelul, pe margini.

7

Iar in final, ouale si rosiile cherry.
Eu imi propusesem 3 oua, dar am avut “gemeni” intr-unul.
Inapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

8

Pofta buna. ❤️

Ingrediente

 400 g aluat foietaj (1 foaie)
 branza pufoasa cu verdeturi
 4 felii bacon
 4 oua
 cateva fire de sparanghel
 rosii cherry
 piper

Direcții

1

Asezati aluatul intr-o tava cu hartie de copt, intepati cu o furculita si trasati linii pe margini cu un cutit.

2

Ungeti aluatul cu un ou batut.
Dati la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.

3

Scoateti tava si lasati in pace 5 minute.

4

Apasati apoi usor cu mainile in mijloc si intindeti branza pufoasa cu verdeturi.

5

Adaugati feliile de bacon.

6

Sparanghelul, pe margini.

7

Iar in final, ouale si rosiile cherry.
Eu imi propusesem 3 oua, dar am avut “gemeni” intr-unul.
Inapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

8

Pofta buna. ❤️

Tarta cu branza pufoasa, bacon, sparanghel si oua