Tartă cu brânză pufoasă, bacon, sparanghel și ouă

AutorIzzie Meals
DificultateÎncepător

Tasty as it looks! ❤️

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total30 minute

Ingrediente:

 400 gr aluat foietaj (1 foaie)
 brânză pufoasă cu verdețuri
 4 felii bacon
 4 ouă
 câteva fire de sparanghel
 roșii cherry
 piper

Mod de preparare:

1

Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.

2

Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.

3

Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.

4

Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.

5

Adăugați feliile de bacon.

6

Sparanghelul, pe margini.

7

Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

8

Poftă bună. ❤️

Ingrediente

 400 gr aluat foietaj (1 foaie)
 brânză pufoasă cu verdețuri
 4 felii bacon
 4 ouă
 câteva fire de sparanghel
 roșii cherry
 piper

Indicații

1

Așezați aluatul într-o tavă cu hârtie de copt, înțepați cu o furculiță și trasati linii pe margini cu un cuțit.

2

Ungeți aluatul cu un ou bătut.
Dați la cuptor pentru cca 8 min, la 200˚C, modul sus-jos.

3

Scoateți tava și lăsați în pace 5 minute.

4

Apăsați apoi ușor cu mâinile în mijloc și întindeți brânza pufoasă cu verdețuri.

5

Adăugați feliile de bacon.

6

Sparanghelul, pe margini.

7

Iar în final, ouăle și rosiile cherry.
Eu îmi propusesem 3 ouă, dar am avut “gemeni” într-unul.
Înapoi la cuptor pentru cca 15 minute.

8

Poftă bună. ❤️

Note

Tartă cu brânză pufoasă, bacon, sparanghel și ouă