O tarfa aromata, fara coacere si extrem de usor de pregatit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pisati biscuitii pana obtineti o pudra fina pe care apoi o veti amesteca impreuna cu untul topit.
Intindeti un strat se biscuiti pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt.
Presati pana cand obtineti o baza bine inchegata.
La bain-marie topiti ciocolata alba, pe care ulterior o veti amesteca cu crema nascarpone.
Adaugati zeama si coaja de lamaie si zaharul pudra. Amestecati.
Crema obtinuta se intinde intr-un strat gros peste baza de biscuiti.
Se decoreaza dupa preferinte, cu fructe proaspete, ciocolata sau menta.
Eu am optat pentru biscuiti, lamaie, ciocolata alba si cateva frunzulite de menta.
Inainte de a servi se lasa la frigider minim o ora.
Ingrediente
Indicații
Pisati biscuitii pana obtineti o pudra fina pe care apoi o veti amesteca impreuna cu untul topit.
Intindeti un strat se biscuiti pe fundul unei tavi tapetate cu hartie de copt.
Presati pana cand obtineti o baza bine inchegata.
La bain-marie topiti ciocolata alba, pe care ulterior o veti amesteca cu crema nascarpone.
Adaugati zeama si coaja de lamaie si zaharul pudra. Amestecati.
Crema obtinuta se intinde intr-un strat gros peste baza de biscuiti.
Se decoreaza dupa preferinte, cu fructe proaspete, ciocolata sau menta.
Eu am optat pentru biscuiti, lamaie, ciocolata alba si cateva frunzulite de menta.
Inainte de a servi se lasa la frigider minim o ora.