Un gust plăcut de zmeura.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecați făina nuca de cocos zahărul și sarea într-un bol și dați în congelator 10 minute. În robotul de bucătărie adăugați amestecul rece de făină și untul. Pulsați până când untul este bucățele mici. Pornit robotul și adăugați apa, până când aluatul se strânge într-un loc. Răsturnați aluatul pe o folie de plastic și dați la frigider cel puțin 30 de minute. Încingeți Cuptorul la 190 °, pregătiți formele în care doriți să coaceți tartele
Amestecă mascarpone le cu frișca și zahărul pudră până obținem o cremă aerată.
Scoatem cojile de tartă din forma le lăsăm la răcit.
Punem crema in fiecare Tarta si ornam zmeura .
Ingrediente
Indicații
Amestecați făina nuca de cocos zahărul și sarea într-un bol și dați în congelator 10 minute. În robotul de bucătărie adăugați amestecul rece de făină și untul. Pulsați până când untul este bucățele mici. Pornit robotul și adăugați apa, până când aluatul se strânge într-un loc. Răsturnați aluatul pe o folie de plastic și dați la frigider cel puțin 30 de minute. Încingeți Cuptorul la 190 °, pregătiți formele în care doriți să coaceți tartele
Amestecă mascarpone le cu frișca și zahărul pudră până obținem o cremă aerată.
Scoatem cojile de tartă din forma le lăsăm la răcit.
Punem crema in fiecare Tarta si ornam zmeura .