fbpx

Tarta cu crema de mascarpone

AvatarAutorBMartta
DificultateIntermediar

Un gust plăcut de zmeura.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp Total1 oră

Ingrediente:

 100 g Faina
 50 g Fulgi cocos
 2 Zahar
 115 g Unt f rece
 60 ml Apa rece
 200 g Mascarpone
 100 g Frisca
 70 g Zahar pudra
 Vanilie
 Zmeura pt ornat

Mod de preparare:

1

Amestecați făina nuca de cocos zahărul și sarea într-un bol și dați în congelator 10 minute. În robotul de bucătărie adăugați amestecul rece de făină și untul. Pulsați până când untul este bucățele mici. Pornit robotul și adăugați apa, până când aluatul se strânge într-un loc. Răsturnați aluatul pe o folie de plastic și dați la frigider cel puțin 30 de minute. Încingeți Cuptorul la 190 °, pregătiți formele în care doriți să coaceți tartele

2

Amestecă mascarpone le cu frișca și zahărul pudră până obținem o cremă aerată.
Scoatem cojile de tartă din forma le lăsăm la răcit.
Punem crema in fiecare Tarta si ornam zmeura .

Ingrediente

 100 g Faina
 50 g Fulgi cocos
 2 Zahar
 115 g Unt f rece
 60 ml Apa rece
 200 g Mascarpone
 100 g Frisca
 70 g Zahar pudra
 Vanilie
 Zmeura pt ornat

Direcții

1

Amestecați făina nuca de cocos zahărul și sarea într-un bol și dați în congelator 10 minute. În robotul de bucătărie adăugați amestecul rece de făină și untul. Pulsați până când untul este bucățele mici. Pornit robotul și adăugați apa, până când aluatul se strânge într-un loc. Răsturnați aluatul pe o folie de plastic și dați la frigider cel puțin 30 de minute. Încingeți Cuptorul la 190 °, pregătiți formele în care doriți să coaceți tartele

2

Amestecă mascarpone le cu frișca și zahărul pudră până obținem o cremă aerată.
Scoatem cojile de tartă din forma le lăsăm la răcit.
Punem crema in fiecare Tarta si ornam zmeura .

Tarta cu crema de mascarpone