Ce poate sa fie mai in ton cu toamna daca nu o tarta cu dovleac? Aromata si gustoasa..
Ingrediente:
Mod de preparare:
In vasul unui robot de bucatarie se pun zaharul si faina, iar apoi se pune untul taiat cubulete.Se mixeaza pana consistenta devine nisipoasa.Se adauga apa si otetul si se mai mixeaza pana se obtine un aluat din care se formeaza o biluta.Se infoliaza si se pune la frigider pt 30 de minute.
Pentru umplutura se amesteca piureul de dovleac, cu ouale, iar apoi se adauga celelalte ingrediente.Se mixeaza bine pana se obtine o compozitie la fel de groasa ca si un aluat de pancakes.
Dupa cele 30 de minute se scoate aluatul din frigider, se presara putina faina pe masa de lucru si se intinde aluatul cat sa acopere forma de tarta.Se pune apoi umplutura de dovleac.
Daca va mai ramane aluat, puteti sa decorati tarta cu diverse figurine.🙂
In final se pune in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pentru 50-60 de minute.
Se poate consuma simpla, cu frisca, topping de caramel sau diverse dulceturi.Eu am ales dulceata de smochine.🙂
Ingrediente
Indicații
In vasul unui robot de bucatarie se pun zaharul si faina, iar apoi se pune untul taiat cubulete.Se mixeaza pana consistenta devine nisipoasa.Se adauga apa si otetul si se mai mixeaza pana se obtine un aluat din care se formeaza o biluta.Se infoliaza si se pune la frigider pt 30 de minute.
Pentru umplutura se amesteca piureul de dovleac, cu ouale, iar apoi se adauga celelalte ingrediente.Se mixeaza bine pana se obtine o compozitie la fel de groasa ca si un aluat de pancakes.
Dupa cele 30 de minute se scoate aluatul din frigider, se presara putina faina pe masa de lucru si se intinde aluatul cat sa acopere forma de tarta.Se pune apoi umplutura de dovleac.
Daca va mai ramane aluat, puteti sa decorati tarta cu diverse figurine.🙂
In final se pune in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pentru 50-60 de minute.
Se poate consuma simpla, cu frisca, topping de caramel sau diverse dulceturi.Eu am ales dulceata de smochine.🙂