O tarta cremoasa si delicioasa!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curata dovleacul de seminte si se taie in doua pe lung. Il punem intr-o tava, se da cu ulei si il bagam la cuptor pentru 30 de minute la 200°C. Dovleacul este gata in momentul in care intra o furculita usor in el.
Zdrobim biscuitii cu ajutorul unui blender si ii amestecam cu untul topit.
Presam pesmetul de biscuiti intr-o tava si bagam tava la frigider pentru 30 de minute.
Scoatem dovleacul de la cuptor si il lasam 10 minute la racit.
Cu ajutorul unei linguri curatam dovleacul si il punem in bolul blender-ului pentru a il mixa.
Peste dovleac punem ouale, iaurtul, scortisoara, siropul de agave si mixam pentru cateva minute.
Scoatem tava din cuptor si turnam compozita peste pesmetul de biscuiti.
Punem tava in alta tava si turnam 1-2 cm de apa. Bagam tava in cuptor pentru 50 de minute la 180 de grade.
Ingrediente
Indicații
Se curata dovleacul de seminte si se taie in doua pe lung. Il punem intr-o tava, se da cu ulei si il bagam la cuptor pentru 30 de minute la 200°C. Dovleacul este gata in momentul in care intra o furculita usor in el.
Zdrobim biscuitii cu ajutorul unui blender si ii amestecam cu untul topit.
Presam pesmetul de biscuiti intr-o tava si bagam tava la frigider pentru 30 de minute.
Scoatem dovleacul de la cuptor si il lasam 10 minute la racit.
Cu ajutorul unei linguri curatam dovleacul si il punem in bolul blender-ului pentru a il mixa.
Peste dovleac punem ouale, iaurtul, scortisoara, siropul de agave si mixam pentru cateva minute.
Scoatem tava din cuptor si turnam compozita peste pesmetul de biscuiti.
Punem tava in alta tava si turnam 1-2 cm de apa. Bagam tava in cuptor pentru 50 de minute la 180 de grade.