O tarta racoritoare, perfecta pentru zilele de vara, si este foarte usor de facut. Cand vreti sa mancati ceva rapid, dar si gustos, aceasta tarta cu dovlecel este ideala. Merita sa o incercati!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Taiem dovlecelul felii rotunde si adugam peste ceapa tocata marunt si patrunjelul tocat.
Batem ouale si le punem peste dovlecel (pastram putin din ou pentru ca vom avea nevoie mai tarziu de el).
Adaugam si condimentele si amestecam bine.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava patrata, dar puteti folosi si una rotunda) asezam foietajul.
Transferam in mijloc compozitia si o nivelam usor ca in imagine.
Presaram parmezanul ras si o sa luam colturile aluatului si le vom orienta spre mijloc ca in imagine.
Ungem aluatul cu restul de ou pe care l-am pastrat si dam la cuptorul preinclazit la 200-220˚C pentru aproximativ 40 minute.
Tarta este gata! Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Taiem dovlecelul felii rotunde si adugam peste ceapa tocata marunt si patrunjelul tocat.
Batem ouale si le punem peste dovlecel (pastram putin din ou pentru ca vom avea nevoie mai tarziu de el).
Adaugam si condimentele si amestecam bine.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit o tava patrata, dar puteti folosi si una rotunda) asezam foietajul.
Transferam in mijloc compozitia si o nivelam usor ca in imagine.
Presaram parmezanul ras si o sa luam colturile aluatului si le vom orienta spre mijloc ca in imagine.
Ungem aluatul cu restul de ou pe care l-am pastrat si dam la cuptorul preinclazit la 200-220˚C pentru aproximativ 40 minute.
Tarta este gata! Pofta buna!