o tartă super delicioasă şi săţioasă
Ingrediente:
Mod de preparare:
Dăm pe răzătoare dovleceii și tocăm mărunt ardeii grași și pătrunjelul.
Batem ouăle cu un praf de sare și apoi adăugăm legumele rase/mărunțite. Amestecăm totul bine și condimentăm cu sare și piper.
Apoi adăugăm brânzeturile date pe razatoare, făina, praful de copt și uleiul de cocos. Amestecăm bine.
Tapetăm cu hârtie de copt o formă de tort cu inel detașabil și apoi adăugăm compoziția.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 55 de minute.
După ce s-a copt, tarta se lasă la răcit și apoi poate fi savurată alături de legume proaspete.
Ingrediente
Indicații
Dăm pe răzătoare dovleceii și tocăm mărunt ardeii grași și pătrunjelul.
Batem ouăle cu un praf de sare și apoi adăugăm legumele rase/mărunțite. Amestecăm totul bine și condimentăm cu sare și piper.
Apoi adăugăm brânzeturile date pe razatoare, făina, praful de copt și uleiul de cocos. Amestecăm bine.
Tapetăm cu hârtie de copt o formă de tort cu inel detașabil și apoi adăugăm compoziția.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 55 de minute.
După ce s-a copt, tarta se lasă la răcit și apoi poate fi savurată alături de legume proaspete.