fbpx

Tartă cu dovlecei şi brânzeturi

AutorIstrandr
DificultateIntermediar

o tartă super delicioasă şi săţioasă

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire55 minsTimp Total1 oră 5 mins

Ingrediente:

 2 dovlecei medii
 2 ardei grași
 250 g telemea/urdă
 5 ouă
 100 g făină (eu am folosit făină de ovăz)
 1 linguri(ă) ulei de cocos
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

1

Dăm pe răzătoare dovleceii și tocăm mărunt ardeii grași și pătrunjelul.

2

Batem ouăle cu un praf de sare și apoi adăugăm legumele rase/mărunțite. Amestecăm totul bine și condimentăm cu sare și piper.

3

Apoi adăugăm brânzeturile date pe razatoare, făina, praful de copt și uleiul de cocos. Amestecăm bine.

4

Tapetăm cu hârtie de copt o formă de tort cu inel detașabil și apoi adăugăm compoziția.

5

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 55 de minute.

6

După ce s-a copt, tarta se lasă la răcit și apoi poate fi savurată alături de legume proaspete.

Ingrediente

 2 dovlecei medii
 2 ardei grași
 250 g telemea/urdă
 5 ouă
 100 g făină (eu am folosit făină de ovăz)
 1 linguri(ă) ulei de cocos
 1 linguriță(e) praf de copt
 1 legătură de pătrunjel

Direcții

1

Dăm pe răzătoare dovleceii și tocăm mărunt ardeii grași și pătrunjelul.

2

Batem ouăle cu un praf de sare și apoi adăugăm legumele rase/mărunțite. Amestecăm totul bine și condimentăm cu sare și piper.

3

Apoi adăugăm brânzeturile date pe razatoare, făina, praful de copt și uleiul de cocos. Amestecăm bine.

4

Tapetăm cu hârtie de copt o formă de tort cu inel detașabil și apoi adăugăm compoziția.

5

Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 55 de minute.

6

După ce s-a copt, tarta se lasă la răcit și apoi poate fi savurată alături de legume proaspete.

Tartă cu dovlecei şi brânzeturi