O tarta extrem de gustoasa si foarte usor de gatit.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se framanta faina, zaharul, 2 oua si untul pana se leaga, se intinde intr-o tava, dupa care se inteapa cu furculita sa nu se umfle la copt; Se pune aluatul in frigider pana cand pregatim fructele.
Fructele de padure le-am tras in tigaie cu rom si cuisoare; le-am lasat sa se raceasca iar apoi le-am pus peste aluat si am copt tarta cam 30 minute la 180-190˚C.
Ingrediente
Indicații
Se framanta faina, zaharul, 2 oua si untul pana se leaga, se intinde intr-o tava, dupa care se inteapa cu furculita sa nu se umfle la copt; Se pune aluatul in frigider pana cand pregatim fructele.
Fructele de padure le-am tras in tigaie cu rom si cuisoare; le-am lasat sa se raceasca iar apoi le-am pus peste aluat si am copt tarta cam 30 minute la 180-190˚C.