Ce faci cand ai ramas cu niste mere pe care nu le mai mananca nimeni ? Pui de o tarta rapida si delicioasa !
Ingrediente:
Mod de preparare:
Intr-un bol cernem faina alba, adaugam praful de sare, oul si untul taiat cubulete.
Framantam bine compozitia pana se incorporeaza toate ingredientele si o lasam deoparte pana pregatim umplutura.
Merele le curatam de coaja si de cotor.
Le taiem feliute si le calim intr-o lingurita de unt de cocos, pana se inmoaie.
La final adaugam zaharul brun si scortisoara dupa gust si amestecam.
Intindem aluatul intr-o forma de tarta din silicon sau o forma rotunda pe hartie de copt.
Dupa ce s-a racorit umplutura de mere, o intindem peste aluat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru cca. 30 de minute, pana s-a rumenit frumos tarta.
O servim calda cu inghetata de vanilie dar este foarte buna si a doua zi.
Enjoy !
Ingrediente
Indicații
Intr-un bol cernem faina alba, adaugam praful de sare, oul si untul taiat cubulete.
Framantam bine compozitia pana se incorporeaza toate ingredientele si o lasam deoparte pana pregatim umplutura.
Merele le curatam de coaja si de cotor.
Le taiem feliute si le calim intr-o lingurita de unt de cocos, pana se inmoaie.
La final adaugam zaharul brun si scortisoara dupa gust si amestecam.
Intindem aluatul intr-o forma de tarta din silicon sau o forma rotunda pe hartie de copt.
Dupa ce s-a racorit umplutura de mere, o intindem peste aluat.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru cca. 30 de minute, pana s-a rumenit frumos tarta.
O servim calda cu inghetata de vanilie dar este foarte buna si a doua zi.
Enjoy !