O tarta foarte gustoasa si rapida pentru cei ce nu mananca zahar sau pentru cei ce sufera de diabet!

Ingrediente:
Mod de preparare:
Adaugam cele 3 ingrediente pentru aluat in robotel si framantam pana obtinem un aluat fraged.
Taiem cubulete nectarinele.
Aluatul se taie în două bucăți inegale (3 sferturi pentru aluat, restul pentru ornat)
Bucata mai mare de aluat se intinde in foaie rotunda (in functie de tava si sa nu fie foate subtire), si se aseaza in forma de tava (unsa cu unt si tapetata cu faina, dupa care se inteapa cu furculita.
Adaugam fructele, in sistemul amidon-fructe-amidon-fructe.
Aluatul ramas il folosim pentru decor. Eu am intins o foaie, am taiat fasii cam de 1-2 cm si le-am pus deasupra fructelor.
Tarta merge la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180 grade, sau până se rumenește frumos.
Se servește si caldă si rece, cum va place mai mult.
Ingrediente
Indicații
Adaugam cele 3 ingrediente pentru aluat in robotel si framantam pana obtinem un aluat fraged.
Taiem cubulete nectarinele.
Aluatul se taie în două bucăți inegale (3 sferturi pentru aluat, restul pentru ornat)
Bucata mai mare de aluat se intinde in foaie rotunda (in functie de tava si sa nu fie foate subtire), si se aseaza in forma de tava (unsa cu unt si tapetata cu faina, dupa care se inteapa cu furculita.
Adaugam fructele, in sistemul amidon-fructe-amidon-fructe.
Aluatul ramas il folosim pentru decor. Eu am intins o foaie, am taiat fasii cam de 1-2 cm si le-am pus deasupra fructelor.
Tarta merge la cuptor pentru aproximativ 30 minute la 180 grade, sau până se rumenește frumos.
Se servește si caldă si rece, cum va place mai mult.